Zwaluwen Jeugd Beker O19 poulefase Groep 1 05

18 september 2021 12:30

F.A. Meulenbeld

Onbekend

Bekijk alle foto's op Smugmug
Op zaterdag 18 september speelde FC Ommen 019-1 tegen HHC 019-1. We hebben in de voorbereiding ook een oefenwedstrijd gespeeld tegen HHC deze hadden we met 1-4 verloren dus tijd voor revanche.

1e helft

FC Ommen begon de wedstrijd goed we waren vel en klapte er boven op, nadat HHC een kleine kans gecreëerd had was het de beurt aan ons. Sem Puma werd in gelegenheid gebracht om te schieten alleen werd de bal van de lijn gehaald. Alleen was Balasz op tijd om de afvallende bal erin te schieten 1-0. Na deze goal kwamen we direct in een mindere fase. We lieten de ruimtes veel te groot, hierdoor kon HHC er makkelijk doorheen voetballen en schoten ze de 1-1 erin. Even later werd de aanvoerder van HHC vrij op de zestien aangespeeld niemand stapte uit toen kon hij de bal mooi in de bovenhoek krullen 1-2. Niet veel later kwam er een voorzet van links en deze werk ook binnen gewerkt 1 -3. Vlak voor rust hadden we nog een mogelijkheid via Tim alleen werd deze gepakt door de keeper. Niet veel later scoorde HHC ook nog de 1-4.

2e helft

FC Ommen begon de 2e helft aardig goed uit een corner kopte Jorn net mis. Even later werd Yassar diep gestuurd de keeper van HHC kwam uit maar was te laat. Yassar tikte de bal langs de keeper alleen hij hield de bal tegen met zijn hand buiten de zestien. Rode kaart zou je zeggen. Alleen de scheids zag het anders we kregen alleen een vrije trap. We scoorden zelf niet maar HHC kreeg ook kansen en die schoten binnen 15 min 3 ballen erin toen stond het ineens 1-7. We kregen nog een grote kans met Yassar alleen schoot hij mis voor open goal. Even later maakte de aanvoerder van HHC zijn hattrick compleet 1-8. In de laatste 10 min scoorde HHC ook nog de 1-9. Wij kregen in de laatste paar minuten nog een corner deze werd getrapt door Cas en binnengekopt door Jorn 2-9. FC Ommen heeft de kansen zeker wel gekregen voor een beter resultaat alleen niet afgemaakt. Dit deed HHC wel.