-

HTC JO9-1

1e klasse (2e fase) 11

4 december 2021 10:00

Afgelopen zaterdag mochten de spelers zich opmaken voor een wedstrijd tegen HTC uit Zwolle in Ommen op het kunstgrasveld.
We moesten het doen zonder Berend en Flore, maar gelukkig hadden we Sven Biemans (de dribbelkoning van Overijssel) bereid gevonden om mee te spelen.
De spelers hadden onder leiding van Stefan een prima warming-up gedaan en waren klaar om vanaf 10u vol gas te gaan.
De eerste helft stond Mees op doel en de verdediging bestond uit Hanne en Gijs, middenveld en aanval werd gevuld door Seb, jarige Aaron, Jerre en Sven.
Vanaf de start werd duidelijk dat de Ommenaren niets weggaven onder leiding van Hanne en Gijs. Al snel kwam de plaatselijke FC op 3-0 voorsprong. Er werd goed overgespeeld en de vrije man/vrouw gezocht. Daarbij regelmatig mooie acties en schoten op het doel.
Aaron had een weddenschap met zijn ouders en zusje dat hij voor elk jaar dat hij op aarde staat zou gaan scoren.
Dit zou betekenen dat hij 8x zou moeten scoren. Hij kwam "niet verder" dan 4x, wat super goed is.
De tweede helft stond Gijs op het doel en ook die helft bleef FC Ommen gasgeven, waardoor de doelman uit Ommen niet veel te doen kreeg.
Uiteindelijk stond er aan het eind van de wedstrijd 13-1 op het scorebord. De doelpuntenmakers waren Sven 2x, Jerre 4x, Seb 3x en Aaron 4x.
Nog even penalties schieten, onder de pomp en vervolgens een overheerlijk stuk taart van Aaron opgegeten in de kantine.
Komende zaterdag alweer de laatste wedstrijd buiten op het veld in Zwolle tegen Be-Quick.