Kerkstraat 24
7722LR
DALFSEN
tel. 0529-401748

JCHW O11-1 - FC Ommen O1-2 FC Ommen heeft de spannende uitwedstrijd met 4-6 gewonnen. Voordat de wedstrijd begon werd er een opbeurende speech gegeven door de leiders. Iedereen werd op zijn positie gezet en besproken wat er van iedereen verwacht werd. Dit had direct resultaat. De jongens waren scherp, zaten goed in de duels en al snel werd de 0-1 gemaakt. Het spel golfde hierna over en weer met kansen voor beide teams. Helaas werd kort na de eerste time-out de 1-1 gescoord, maar dit deerde de jongens niet ze bleven combineren en strijden, daarnaast liet onze keeper liet zien dat hij fantastisch kan keepen door een schot uit de kruising te halen. Door dit goede samenspel liepen we nog voor rust uit naar een 1-3 voorsprong. Na de rust was het spel hetzelfde als voor rust. De jongens combineerden goed en streden voor elke meter dit resulteerde in vele kansen, waardoor we ook nog de 1-4 maakten. Hierna leek het alsof ze het wel goed vonden en lieten de tegenstanders terugkomen tot 4-4. Gelukkig waren ze op tijd weer wakker, begonnen weer te combineerden en gingen de duels weer aan waardoor we nog 2 keer scoorden en de wedstrijd met 4-6 wonnen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Vroomhoopse Boys op het programma. De wedstrijd start om 10.30u en hopelijk zien we jullie weer langs de lijn om ons aan te moedigen.