11 september 2021 10:30

Onbekend

Zaterdag 11 september 2021
Vandaag stond de wedstrijd FC Ommen 11-2 – Gramsbergen 11-1 op het programma.
De wedstrijd startte om 10:30 uur met een beetje miezer-regen. Maar dat was geen probleem voor de boys van Ommen.
Leider Sander Biemans had de organisatie goed neergezet en de jongens zetten vanaf het begin goed druk op de tegenstander. Dat resulteerde in de 1-0 binnen 10 minuten.
Er werd goed gecoacht door Sander waardoor iedereen scherp bleef en de juiste taken uitvoerde!
Voor de rust werd het nog 2-0 en 3-0! Het weer werd beter en het voetbal ging daarin mee.
In de tweede helft bleven de boys maar gaan: posities werden goed gehouden, er werd druk gezet op de bal waardoor Gramsbergen totaal niet in de wedstrijd kwam.
Uiteindelijk werd het 9-0 (!) voor FC Ommen!
Volgende week hebben we een zaterdag vrij.
Op 25 september ontvangen we Balkbrug/Avereest 11-1. Laten we dit goede spel vasthouden zodat we hopelijk ook dan een mooie overwinning kunnen boeken op Sportpark Westbroek!