JO15-1 vecht zich terug in de wedstrijd tegen Olympia '28

Sportlaan 13
7701VP
DEDEMSVAART
tel. 0000-000000

Op het programma van FC Ommen JO15-1 stond een oefenwedstrijd tegen Olympia’28 Hasselt gepland. Ommen begon de wedstrijd heel slordig. Het tempo van de wedstrijd lag erg laag, Hasselt speelde ook niet heel sterk maar kwam er een keer goed uit via de linkerkant en prikte de 1-0 binnen. Ommen kreeg wel een paar grote kansen maar maakte deze helaas niet af. Ommen begon de 2de helft beter maar nog steeds niet helemaal vlekkeloos, via een bal van het middenveld werd de aanval diep gestuurd, deze scoorden alleen deze goal werd helaas afgekeurd. Het begon er steeds meer op te lijken dat Ommen met een nederlaag terug naar Ommen ging, maar dit veranderde in de laatste minuut van de wedstrijd. De bal werd weer diep gegeven en dit keer was het geen buitenspel, de bal werd mooi binnengewerkt, 1-1, en dit is ook de eindstand.