7443PP
NIJVERDAL
tel. 0000-000000

Om diverse redenen werd er met een beperkte groep afgereisd naar Nijverdal. Geen trainer en geen wissels. Gelukkig was het mooi weer en mochten ‘lijders’ Sander en Raymond weer uit quarantaine. Ze besloten vooraf al om samen in de auto te gaan zitten. Zodoende konden ze elkaar zo goed mogelijk helpen met navigeren. Goed initiatief, want apart van elkaar is het niet altijd een succes. Nu ging het goed tot op de parkeerplaats in Nijverdal. Raymond liep naar de ingang van de andere sportvereniging…

Trainer Tijmen had op verzoek een motivatie-boodschap ingesproken voor de jongens. Waarschijnlijk nog onder de indruk van de speech werd er aarzelend begonnen aan de wedstrijd en mede daarom kwam O8-1 op achterstand. Daarna gelijk een goeie aanval van onze boys, maar helaas op de paal. Even later viel gelukkig wel de 1-1 door Pepijn.

Kansen over en weer werden niet benut, totdat De Zweef 2x scoorde.

De korte eerste stop zorgde ervoor dat lijders Sander en Raymond wat bij konden sturen. En deze keer werkte het!

Noud zorgde er persoonlijk voor dat het 3-2 en 3-3 werd. Zijn tweede was een heerlijke vrije trap boven in het doel na hands van de tegenstander.

Rust en daarin gaf Dex na een goede eerste helft keepen, de handschoenen aan Noud. Hij keepte de 2e helft ook goed. In deze rustpauze werd door de jongens bewust niet geluisterd naar de zogenaamde tips van de lijders. Ze hadden namelijk al lang door dat ze vandaag gingen winnen op dit hobbelveld. Ze hadden er duidelijk zin in en overal op het veld werden duels aangegaan en gewonnen. FC Ommen was vaak net een stapje eerder dan de tegenstander. Teun en Dex hielden achterin alles tegen. Nadat de spitsen elkaar nog een keer in de weg liepen, liep de score via Rasmus, Pepijn, Joep, Pepijn uit tot 3-7. Daarna scoorde de thuisploeg nog 3x, waarvan de eerste in eigen doel. Eindstand 5-8.

Eindelijk weer een goede overwinning. De meegereisde ouders zagen daarna een feestend O8-1 die ook nog een berichtje naar Tijmen terug stuurden. Voor de niet meegereisde ouders heeft Jorien nog wat foto’s gemaakt!