7772LZ
HARDENBERG
tel. 0523-260767

Hardenberg 85 - fc Ommen

Vandaag een dagje van FC Ommen versus Hardenberg 85. Wij reizen af naar Hardenberg, vol goede moed en met de wens om de 3 punten mee te nemen naar huis. Hiermee zouden wij ons huidige derde plek verstevigen omdat de tegenstander van vandaag een directe concurrent is.

Het zonnetje schijnt heerlijk, dus de bankzitters kunnen naast een potje voetbal, ook heerlijk van het zonnetje genieten. Meteen al bij de aftrap komt de bal bij Lynn, zij probeert met een sprint dichter bij de goal te komen om zo tot een schot te komen. Helaas er zit net een voetje van een tegenspeelster tussen.

FC Ommen heeft moeite met de gretigheid en de snelle omschakeling van Hardenberg en na een kleine 15 minuten, wordt er balverlies geleden op het middenveld.

De snelle vleugelaanvaller kan via de zijkant een strakke voorzet geven en de bal wordt vervolgens van dichtbij ingetikt. 1-0…..

Hardenberg blijft druk zetten, bij een van de aanvallen, gaat één van de aanvallers makkelijk naar de grond…..de scheidsrechter trapt erin. Onverbiddelijk geeft de scheidsrechter een strafschop. Helaas voor ons wordt dit buitenkansje benut.

In de rust word er gewisseld; Tamar en Roos komen in het veld voor Marit en Lotte. Ommen tapt de 2e helft uit een ander vaatje en begint lekker te tikken met elkaar. Ook wordt er goed druk gezet en zodoende wordt de bal aan de linkerkant veroverd, en in de loop meegegeven aan Judith. Maar voordat ze de bal mee kan nemen, zit er een tegenstander tussen.

Een gelukje voor ons, want de bal verandert hierdoor dusdanig van richting dat hij tergend langzaam het doel inrolt.

Ommen gaat hierna op zoek naar de gelijkmaker en aanval na aanval kan er net niet het laatste tikje gegeven worden.  In de slotfase, een aanval van Hardenberg wat toch nog in het net beland. Waarmee de eindstand is bepaald.