Hoge Holt 17
7783BH
GRAMSBERGEN
tel. 0524-561792

Vandaag een opkomst van 13 man in het mooie Gramsbergen; de dag begon daarom al perfect. Dankzij een van onze gastspelers kreeg ik nog een tour door Gramsbergen; scheelde ons weer 10 minuten. Dit was niks vergeleken met de vorige omweg die Gerlof reed.

De wedstrijd kon beginnen nadat we de reserveshirts van het eerste van Gramsbergen hadden veroverd; onze eigen shirts lagen nog bij Hendry Otten op zolder (Waarschijnlijk ongewassen).

Laat ik het maar kort maar krachtig houden; eerste helft en tweede helft waren beiden niet fantastisch. Aanvallen waren er niet veel kansen vanuit Ommen; met John de volgende keer erbij gaat het een stuk beter. Al snel wordt het 1-0 tot 4-0 in de eerste helft; dit waren twee schoten, 1 kopbal en een intikker. Bal kwam continue onfortuinlijk voor de tegenstander in onze zestien. Tom hield er nog wel enkele ballen uit maar kon dit ook niet stoppen. Tot overmaat van ramp raakt hij zwaar geblesseerd en keept Jack de tweede helft. Niks ten nadele van Jack, maar jammer dat Tom geblesseerd raakte.

De thee in Gramsbergen was lekker, maar niet super. Smaak was wel goed zoet.

Het hoogtepunt van de tweede helft was het eerder stoppen van de tweede helft dankzij Martin. Hij had vanavond een date bij las Rosa's. Daarom dat ik het verslag ook nu pas publiceer om een beetje speling voor hem op te houden. Nogmaals wil ik benadrukken dat dankzij Martin het leed van deze wedstrijd eerder voorbij was.

Jack hield er een goed aantal ballen uit maar moest ook nog drie keer vissen in de tweede helft. Het was warm dus ik heb niet onthouden wat voor soort doelpunten dit waren. Alle drie geen kopballen dat weet ik wel.

Ik wil graag alle gastspelers bedanken voor deze wedstrijd en de scheidsrechter voor het eerder stoppen. Martin, ik hoop dat de date een succes was. Ook dank aan de rechtsback van Gramsbergen die voor een sixpack bier de shirts wilde wassen. Vandaag spelen we tegen Lutten.

Man van de wedstrijd geef ik aan Martin omdat dankzij hem we eerder konden stoppen.