'S-HEERENBROEK
tel. 038-3557738

1e helft:

Opstelling: Stefan, Sven, Marcel, Rick, Olaf, Dessalin, Twan, Sydney, Zana, Thijmen, Wessel.

We begonnen eigenlijk best goed aan de wedstrijd. We hadden hoge druk op de tegenstander en creeërden zo een aantal kansen. Ook werden ons 2 penals ontnomen en 1 glaszuiver doelpunt van Thijmen. Toen verslapten we iets en kwam ‘s Heerenbroek wat meer aan de bal. En zo ontstond ook de 1-0. Maar FC Ommen bleef doordrukken om zo snel mogelijk de gelijkmaker te maken. Dit duurde dus ook niet heel lang. Door een perfecte voorzet gaf Wessel Thijmen een niet te missen kans, En dus was het 1-1. De rest van de eerste helft was eigenlijk van beide kanten heel slordig. Maar FC Ommen was nog wel de bovenliggende partij en creeërde nog een aantal kleine kansen. Maar we gingen de rust in met 1-1.

2e helft:

In de 2e helft was het ook nog van beide kanten best wel slordig maar nu was ‘s Heerenbroek de bovenliggende partij. FC Ommen creeërde eigenlijk niks meer in tegenstelling tot ‘s Heerenbroek die wel echt aandrongen om de 2-1 te maken. Niet heel veel later viel die ook. Toen gingen de hoofden van de FC Ommen spelers al een beetje omlaag hangen. Omdat ze in de 2e helft niks creeërden en dus werd het lastig om dat nu ineens wel te doen. Hier maakte ‘s Heerenbroek gebruik van en schoten snel achter elkaar de 3-1 en de 4-1 binnen.