Stadionplein 25
8025CP
ZWOLLE
tel. 038-4531186

Vooraf werd deze wedstrijd gezien als een lastige. Be Quick 3 een team dat voor de winterstop meedeed om  de bovenste plekken ontving de mannen van FC Ommen 3 die al 5 wedstrijden achter elkaar ongeslagen waren.

De eerste wedstrijd van dit seizoen was de thuiswedstrijd tegen Be Quick 3. Hier kwam het grootste euvel van FC Ommen 3 al direct aan het licht, namelijk scoren. Na een zeer goede eerste wedstrijd stond er na 90 minuten een stand van 1-1 op het scorebord. Deze wedstrijd hadden de mannen uit Ommen eigenlijk moeten winnen.
Dit gevoel heerste ook toen wij het veld op kwamen. Laten we dit keer wel van deze tegenstander winnen! Met gastspelers Lars, Tom & Stefan moest dit toch zeker gaan lukken. Helaas hebben wij tijdens deze wedstrijd nooit echt een vuist kunnen. Na ongeveer 35 minuten spelen kwam Be Quick op een 1-0 voorsprong. Ommen gaf weinig weg, maar in de rust stond er toch een 1-0  achterstand op het scorebord. Zelf weinig creëren en een persoonlijk fout zorgt helaas voor een niet zo’n lekker bakkie in de rust.
De tweede helft was eigenlijk het zelfde qua spelbeeld. De mannen uit Ommen probeerde het nog wel, maar kwamen nooit lekker in de wedstrijd te zitten. Na 75 minuten gingen we achterin 1-op-1 spelen, helaas bracht dit niet het gewenste resultaat en kregen we de welgenoemde deksel op de neus. In de 85ste minuut maakte de mannen uit Zwolle de 2-0.
Na 5 wedstrijden ongeslagen staan de mannen van Ommen 3 weer met beide benen op de grond. Op Zaterdag 23 april staat de wedstrijd tegen Zwolsche Boys 4 op het programma. Wij hopen jullie dan allen te zien.