Konijnenbergerweg 2 c
8051CC
HATTEM
tel. 038-4442493

Een mooie zomerse Zaterdag in mei , rond de 20 graden lekker zonnetje en weinig wind. Ideaal voor een wedstrijd tegen de koploper. Een wedstrijd waarin Hattem officieel kampioen kon worden.

Aangekomen op het mooie sportpark bleek dat we op het hoofdveld mochten spelen, en dit was genieten zeg. Wat lag het veld er prachtig bij. Nog even sproeien vlak voor de wedstrijd maakte het helemaal af.

Hattem begon heel sterk en kreeg binnen 2 minuten al de eerste kans , maar gelukkig was daar onze fantastische reserve keeper Stefan Schoenmaker.

De mannen van Ommen weten tot de rust Hattem van het scoren af te houden door hard te werken als team. Helaas word het kort na rust dan toch 1-0 voor Hattem en al snel volgt de 2-0. Hattem denkt er al te zijn en worden met de minuut vrolijker.

Totdat onze super spits Thijmen plotseling de 2-1 in het netje ramt na  een snelle counter van Ommen. Dit geeft de mannen van Ommen energie en strijdlust. Alles word gegeven in de laatste minuten en er onstaan nog een aantal kansen. Helaas mocht het niet baten en bleef het bij 2-1. Hattem word kampioen en Ommen werd getrakteerd op een kratje bier, iedereen blij.

Bij deze feliciteren wij Hattem met het verdiende kampioenschap!