ASC '62 3

3e klasse E

2 april 2022 12:30

P.A.J.M. Mol

Op een koude winderige zaterdag in april mochten de mannen van Willems aantreden tegen ASC Dalfsen 3. De heen wedstrijd werd verloren met 2-0. De afdronk van die wedstrijd was, een stugge ervaren tegenstander die de kansen af maakt. Ommen wist dus wat ze te wachten staat.

De volgende mannen mochten aan de start verschijnen op het kunstgrasveld in Ommen

Jack

MarcelMaurice  Stein Dessalin

​​Rick

Stefan     ​​Twan

Jozef ​​Thijmen Wessel

De wedstrijd was nog maar net begonnen maar gelijk was al duidelijk dat het geen makkelijk wedstrijd werd. Een aantal kansen voor Ommen zorgde voor een aantrekkelijke wedstrijd. De eerste helft wist Ommen alleen niet het doel te vinden waarbij de kansen er zeker wel waren. Daarnaast gaf Ommen de eerste helft niks weg en werd er gerust met een 0 -0 stand.

De 2e helft werd het één en ander omgezet en werd er bij vlagen goed gevoetbald. Ommen was de bovenliggende partij en Dalfsen kon weinig anders dan tegen houden en af en toe er  gevaarlijk uit proberen te komen. De grootste kansen de tweede helft waren voor de Ommenaren maar wisten zichzelf niet te belonen.

Ondanks het overwicht van Ommen wist Ommen ook de tweede helft geen doelpunt te maken floot de scheidsrechter af bij een 0 – 0 eindstand.

Volgende week staat de uit wedstrijd tegen Be Quick ’28 3 gepland. De thuiswedstrijd liet Ommen toen twee punten liggen dus er valt nog wat recht te zetten.