8016KH
ZWOLLE
tel. 038-4657013

• Zwolse Boys 4 VS FC Ommen 3
    Onze voorbereiding voor de wedstrijd begon al vrijdag avond. Zaterdag moesten we
    namelijk al om 9:30 aanwezig zijn. Door deze vroegte kwam Olaf een minuutje te laat
    en was hij samen met Marcel de corveediensten vergeten. Ondanks dit gingen we
    vol goedemoed richting Zwolle. Eenmaal aangekomen begonnen wij mooi op tijd met
    de warming up. Zwolse boys was tijden nergens te bekennen maar kwam gelukkig
    15 minuten voor dat de wedstrijd begon toch nog even warmlopen.
    De wedstrijd begon met hoge druk van Ommen. We zaten lekker in de wedstrijd en
    de kansen kwamen en kwamen maar helaas ging er nog niet heel veel in. Maar toen
    in de 33 Minuut kreeg onze aanwinst Jozef de bal op randje 16 en hij bedacht zich
    geen moment. Hij nam aan, draaide, en schoot binnenkant paal in de verre hoek. En
    eindelijk de 0-1. We zakten wat in en het lukte allemaal net niet.
    De scheids floot af en we gingen de rust in voor een kopje thee. Helaas was de
    suiker schaars en kon niet iedereen een klontje. Wel werd alles even besproken en
    rustten we uit om de 2e helft te knallen.
    Lang gebeurde er niks in de 2e helft. We probeerden en probeerden,  maar er werd
    maar niet gescoord. In de laatste paar minuten werd er gelukkig toch nog gescoord.
    Onze coronapatiënt Stefan scoorde in de 85 minuut. De wedstrijd was bijna klaar en
    we dachten dat we al hadden gewonnen. Maar opeens had Zwolse boys er nog zin
    in. Na veel gepingel scoorde ze nog in de 89 minuut. Gelukkig zijn ze niet veder
    gekomen dan dat en eindigde de wedstrijd met 1-2 voor Ommen.