Hoofdklasse D

1 maart 2022 20:00

M. Smit

Kampioenen

Onze laatste wedstrijd tegen De Zweef was verplaatst naar dinsdag 1 maart 2022. Wederom een uitwedstrijd die we op sportpark Westbroek spelen.  Om 20:00 was de aftrap. De KNVB scheidsrechter was niet op komen dagen, maar gelukkig hebben we op het laatste moment Marcel Smit kunnen regelen.

Marcel bedankt.

Bjorn ©

SemK, Thomas, Wisse, Rens

Tim, Milan, Balazs

Yasar, SemP, Cas

1e minuut kans Wisse diepte bal op Puma. Puma schiet hem net naast. We beginnen goed aan de wedstrijd. Iedereen zit er gelijk kort op. Na 15 minuten de eerste goal. Milan->Tim->Puma, maar de bal van Tim op Puma is buitenspel. Afgekeurd dus. Indraaiende corner van Cas op de lat. Na 28 minuten nog steeds 0-0. Vrije trap de Zweef.

Miscommunicatie achterin bij de Zweef. Eigen doelpunt. 0-1 33’. 34’ diepte bal Thomas, Tim snijdt naar binnen. Hij geeft voor en de verdediger van De Zweef tikt hem binnen. 38e minuut Cas speelt vier man uit en schiet op goal. De keeper red!

44’ Yasar wordt onderuit gehaald. Vrije trap op randje 16! Balasz achter de bal. Hij schiet hem over de muur in de linker hoek, maar de keeper redt.

Tweede helft

Bjorn

Jamie, Mathijs, Wisse, Rens

Balazs, Jorn ©, Milan

Tim, SemP, Cas

46’ assist Tim goal Puma, 0-3. FC Ommen blijft aanvallen en dit leidt al snel tot de 0-4! In de 56e minuut scoort Cas van Marum vanaf 23 meter in de bovenhoek! Actie Tim, hij wordt aangeraakt. Vrije trap rond de 16, mis. FC Ommen laat de bal heerlijk rondgaan. Rens goeie actie -> voorzet op Cas, maar zijn schot wordt geblokt. FC Ommen krijgt veel kansen, maar de meeste gaan er allemaal net niet in! Toch blijven ze doorgaan. Diepte bal van Cas om Puma, maar Puma wipt hem net over. Weer een diepte bal op Puma, hij gaat er net niet in…. Schot op goal Tim net over. En daar is de 0 - 5! Assist ? Goal Sem Puma! Wat een volley. Puma wordt hierna direct gewisseld met kramp. 82’ FC Ommen speelt de wedstrijd rustig uit. In de 90e minuut speelt Tim maar liefst drie man uit waarnaar hij naar Milan passt. Milan staat recht tegenover de keeper en scoort de 0 - 6. FC Ommen wint ook hun laatste wedstrijd en is kampioen van de Hoofdklasse!

Zaterdag 5 maart ’22 oefenen we thuis tegen Schalkhaar weer op kunstgras veld 7, aanvang 12.30 uur.