2e Lageveldsweg 6 d
7641PC
WIERDEN
tel. 0546-572583

Vandaag spelen we een wedstrijd tegen SVZW. De vrouwen van Wierden staan al de hele competitie stabiel bovenaan. Er staat 70 euro op het spel, dus we zijn gebrand om te winnen. 14:30, de wedstrijd kan beginnen. SVZW zet meteen hoge druk. In de 6e minuut van de wedstrijd geeft Lotte en mooie bal op Sharon, die hem helaas net naast schiet. Lynn loopt goed door op de keeper en weet hem te onderscheppen, helaas gaat ook deze er niet in. In de 10e minuut van de wedstrijd maakt Iris Waterink, de keeper van MO-19, een fantastische redding. Toch weet SVZW de bal nog in het doel te krijgen, maar het is gelukkig buitenspel. 17e minuut, SVZW in de counter een mooie steekpass op de linksvoor, speler kom 1 op 1 met Iris en schiet hem in de linkerhoek, 1-0. In de 23e minuut een mooie aanval van SVZW, Isabelle weet een doelpunt te voorkomen door een mooie sliding in het zestien meter gebied. In de 30e minuut weet SVZW door te breken en zorgt voor de 2-0. In de 34e minuut schiet Lisa net op tijd de bal van de lijn en voorkomt hiermee een tegengoal. In de 36e minuut is het toch weer raak voor SVZW, 3-0. In de 41e minuut vindt er een wissel plaats, Bente gaat eruit en Luna komt erin. 44e minuut, Lynn geeft een mooie steekpass op Lotte die hem vervolgens net naast het doel schiet. Het was de laatste aanval voor de rust.

Rust

Na de rust vinden er een paar wissels plaats. Evi komt erin voor Loïs en Soet-Joe komt erin voor Isabelle. Helaas is het voor SVZW meteen na de rust weer raak en komen ze in de 47e minuut op 4-0 voorsprong. In de 55e minuut geeft Lotte een mooie bal op Lynn die hem op goal schiet, maar de keeper van SVZW weet de bal over de achterlijn te schieten, dit zorgt voor een corner voor Ommen. In de rebound van de corner schiet Sharon een prachtige bal net op het aluminium, het blijft 4-0. In de 57e minuut weet SVZW toch weer op een mooie manier langs onze verdediging te komen en scoren hiermee hun 5e goal van de wedstrijd. Ondanks de tegengoals krijgt Ommen veel kansen en spelen ze sterk. Helaas tevergeefs want ook de 6-0 valt snel. In de 75e minuut komt Eryn erin voor Tamar en Bente voor Lynn. In de 79e minuut maakt Iris een prachtige redding en voorkomt hiermee de 7-0. In de laatste minuten van de wedstrijd weet SVZW toch nog de 7-0 te scoren. Vlak daarna klinkt het eindsignaal. Ondanks de uitslag heeft Ommen een goede wedstrijd gespeeld en kijken we met een goed gevoel terug naar ons spel tegen deze goede tegenstander.