Divisie 4 H

16 april 2022 12:30

A. Wigchers

1e helft
Ommen begint fel en krijgt gelijk een kans, Tim schiet van de zestien maar de keeper red
Balázs komt goed vrij rond de zestien haalt uit en schiet geweldig binnen 1-0
Gelijk na de aftrap komt TVC eruit en maakt de 1-1
Beide goals in 1 minuut
Hoge bal van TVC, er is geen communicatie achterin waardoor Olav de bal terugkopt in de voeten van de tegenstander die de bal goed binnen schiet, 1-2
Rens verovert bal op middenveld stuurt Cas diep maar de scheids kiest zelf voor buitenspel
Misverstand achterin over buitenspel, de rechtsbuiten van TVC scoort in de rebound, 1-3
Cas geeft een mooi balletje erover op Olav en die maakt heel goed af 2-3
Goede voorzet van TVC, iedereen van FC Ommen zat mis maar TVC mist op open goal
Puma maakt kapt twee man uit en schiet heerlijk binnen in de verre hoek 3-3
Net voor rust haalt TVC uit van buiten de zestien maar Björn red goed. We gaan met 3-3 de rust in, FC Ommen word in leven gehouden en moet het in de tweede helft zelf afmaken

2e helft
Aan het begin van de tweede helft worden bij beide kanten weinig kansen gecreëerd
Milan schiet van buiten de zestien maar de keeper red
Discutabel moment in de zestien van FC Ommen, Wesley maakt een overtreding in de zestien van FC Ommen maar de scheids fluit niet voor een penalty