Assist: Yasar Tamim
Tim Ribberink (intikker)

7 mei 2022

Onbekend

In de voorbereiding op het het seizoen wonnen we thuis met 3-2 van SC Genemuiden

1e helft
Genemuiden begint de wedstrijd met een variantje op de aftrap, de bal word gelijk op goal geschoten.
15 minuten later wordt Tim goed diepgestuurd door Cas en Tim maakt geweldig af over de keeper 0-1 FC Ommen.
1-1 Genemuiden, na een prima aanval word de linksbuiten helemaal vrij aangespeeld en hij schiet lekker binnen.
Kort daarna krijgt Genemuiden een vrije trap, Bjorn word op het verkeerde been gezet waardoor de bal goed binnengeschoten word 2-1 Genemuiden.
Na een aanval van FC Ommen countert Genemuiden en scoort de nummer 11 op mooie wijze zijn hattrick.
Slecht weggewerkt door de verdediging van FC Ommen waardoor een speler van Genemuiden hem op een presenteerplaatje krijgt 4-1.
Rust

2e helft
Bij het begin van de tweede helft krijgen enkele spelers rust en spelers van JO17-1 speeltijd.
Gelijk aan het begin van de 2e helft krijgt Genemuiden een grote kans maar Björn red goed.
Indirecte vrije trap voor FC Ommen omdat de keeper een terugspeel bal oppakt, alleen de bal word zwak misgeschoten
Nadat FC Ommen overal te laat is word er een schot gelost, Björn red maar de rebound gaat erin 5-1 Genemuiden.
Goede dieptebal van Tim op Yassar die maakt een goede actie en geeft voor op Puma 5-2.
Bal gaat de over keeper weet het niet en twijfelt Tim profiteert hier van en scoort de 5-3.
Geen idee hoe maar het is 6-3, 7-3 en zelfs 8-3.