Fco2 verliest laatste bekerwedstrijd - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Fco2 verliest laatste bekerwedstrijd

Fco2 verliest laatste bekerwedstrijd

Achilles '12 2

5 - 1

FC Ommen 2

Competitie

Mannen beker reserve poulefase Groep 1 08

Datum

17 september 2022 16:30

Scheidsrechter

M. Kremer

Accommodatie

Sportpark 't Wilbert
Oude Bornseweg 101
7556GW
HENGELO OV
tel. 074-2919052

Verslag Achilles 19 tegen FC Ommen 2
Afgelopen zaterdag was de laatste bekerwedstrijd van het seizoen. we hoefden pas om half 5 te spelen dus konden lekker uitslapen. Eindelijk aangekomen in Hengelobegonnen we onze warming-up en bespraken we de wedstrijd. Net toen we het veldop wilden gaan begon het ontzettend hard te regenen dus bleven we nog even eenpaar minuten binnen zitten. Het was gestopt met regenen en de eerste zonnestralen
waren alweer te zien dus de wedstrijd kon beginnen.
We begonnen met hoog druk zetten en deden dit met het hele team. Helaas kwam de tegenstander er toch tussendoor en werd het al snel 1-0. Hierna werd er ook eenfoutje gemaakt achterin en stond het in de 8e minuut al 2-0. Toch gingen we door metonze afspraken maar na 25 minuten verzwakte dit. Hierdoor kregen we nog eendoelpunt tegen en gingen we met 3-0 de rust in.
Na een heerlijk glas ranja en een toespraak van Sander stapten we weer het veld op. We startten weer goed en kregen uiteindelijk een vrije trap. Noah ging achter de balstaan en gaf hem voor op onze nieuwe aanwinst Leon Luitjens die hem er koelbloedig in schoot.

Halverwege de 2e helft verslapten we weer wat, uiteindelijk is het 5-1 geworden.

Helaas hebben we geen een beker wedstrijd gewonnen. Maar gelukkig begint aankomende week de competitie waar wij met goede moed in stappen. Aankomendezaterdag 24 September spelen wij thuis om 12:30 tegen SVVN 2 en hopen op veelsupporters langs de lijn.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!