Mannen beker reserve poulefase Groep 1 19

Sportlaan 2
7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Na de nederlaag van de 1e bekerwedstijd heeft trainer Wiljan Willems de heren van FC Ommen 3 klaargestoomd voor de volgende bekerwedstrijd. We spelen vandaag op kunstgrasveld 3 van het prachtige FC Ommen, het weer is goed en de spelers zijn er klaar voor.

De volgende mannen mochten aan de start verschijnen op het kunstgras van Ommen
Sander
Tommy Jitze Olaf Olav
 Marcel Rick
Jamie
Sven Thijmen Zana

De wedstrijd begint fanatiek, van beide kanten wordt er goed gevoetbald. FC Ommen houd het goed compact en staat goed gepositioneerd, Dedemsvaart heeft moeite om door te breken. Maar dan in de 34e Minuut wordt balverlies geleden in de achterhoede van FC Ommen, Dedemsvaart krijgt te veel ruimte en werkt af (0-1).

Kort na deze tegenslag volgt er nog een, in de 37e minuut krijgt Dedemsvaart wederom erg veel ruimte, met name op het middenveld, ze spelen dan ook makkelijk door de as van het veld naar voren. Achterin komt Ommen te kort en Dedemsvaart kan afwerken wat wederom voor een tegengoal zorgt (0-2).

Kort na deze goal volgt de rust, er worden een aantal spelers gewisseld en het een en ander word wat geschoven met spelers.

Na de rust komt FC Ommen weer beter in het spel. De 2e helft biedt voor beide ploegen goede kansen, maar deze worden nog niet benut. Later in de 2e helft valt op dat Dedemsvaart het conditioneel zwaarder begint te krijgen dan de uiterst fitte spelers van FC Ommen 3. FC Ommen krijgt hierdoor wat meer ruimte en kansen. En dan in de 57e minuut gebeurt het wonder, ons captain Olaf Logtenberg (beter bekent als Ollie) knalt een vrije trap vanaf grote afstand er fantastisch in! De keeper van Dedemsvaart is kansloos (1-2).

Na deze geweldige goal krijgt Ommen weer goede moed, ze zijn duidelijk de bovenliggende ploeg het laatste gedeelte van deze wedstrijd. In de 80e minuut jaagt Sven Sportel goed af op de rechterflank waardoor de linksback van Dedemsvaart een prutsbal speelt op de centrale verdediger van Dedemsvaart. Doordat Sven met behulp van Zana goed doorjaagt op de bal lukt het Sven de bal te onderscheppen en de keeper van Dedemsvaart uit te spelen om vervolgens gemakkelijk af te ronden op goal (2-2).

Na deze gelijkmaker creëert Dedemsvaart nog een enkele kans, waarbij Sander (keeper FC Ommen) nog een keer moet ingrijpen met een goede redding. De stand blijft 2-2 en FC Ommen 3 is tevreden met het welverdiende resultaat.

Aankomende zaterdag (17 september) nemen de heren van FC Ommen 3 het op tegen Nieuwleusen SV 2, dit beloofd wederom een spannende pot te worden. Wij hopen u dan ook te zien langs de lijn van veld 3 aankomende zaterdag op ons eigen prachtige sportpark Westbroek in Ommen.