Meetrainen meiden - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meetrainen meiden

Meetrainen meiden

Wat leuk dat je op onze trainingsdagen bent geweest voor het schoolvoetbaltoernooi en hopelijk ben je nog steeds enthousiastVanaf woensdag 17 mei organiseren we speciaal voor jullie 4 weken lang op woensdagavond van 18.00u tot 19.15 gratis en vrijblijvend starterstrainingenTijdens deze trainingen kun je nog beter ontdekken hoe leuk voetbal is en of dit de toekomstige sport voor jou is. 

 

Tijdens deze starterstrainingen zul je zien dat er al heel veel kinderen voetballen bij FC Ommen. Na de zomervakantie zijn dit misschien wel jouw teamgenoten waar je wedstrijden mee gaat voetballen in competitieverband.

 

Omdat dit seizoen al ten einde loopt zijn er geen wedstrijden meer, maar het is wel de perfecte kans om voor volgend seizoen al bekend te zijn met het spelletje.

 

Als je het leuk lijkt om mee te doen met de 4 starterstrainingen vragen we je om via onderstaande link het aanmeld formulier even compleet in te vullen. Opgeven kan tot en met 14 mei. 

 

Vergeet je bal die je hebt gekregen niet mee te nemen naar de eerste training, want dan maak je ook nog kans op een mooie prijs!🔥

 

Hopelijk tot snel!

Meld je hier aan voor de trainingen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!