Bergentheim MO15-1 - FC Ommen MO15-1 gelijkspel

Sportlaan 7
7691BJ
BERGENTHEIM
tel. 0523-231535

Op een grijze zaterdag vertrok MO15-1 naar Bergentheim voor de spannendste wedstrijd van het eerste deel van de competitie. De wedstrijd was tegen de ongeslagen nummer 2 van de competitie. Beide teams hebben alles gewonnen en een zeer positief doel saldo van +36. Een alles bepalende wedstrijd dus!

Vanaf het begin had FC Ommen goed de druk erop.

Ondanks de hoede verdediging van Carmen, Sterre, Danique, Isa kwam er toch een goal tegen. Tegen de zon in kijkend was er voor Emma geen kans om de bal te stoppen.

Eindelijk na vele kansen een goal voor FC Ommen door Yinthe.

Het middenveld met Silke, Yinthe en Alana speelt goed over. Er zijn mooie acties van Anke, Carlijn en Leah maar de keeper van bergentheim staat steeds in de weg. Halverwege de eerste helft worden Sterre en Isa gewisseld voor Carlijn en Ieke die de verdediging ingaan.

Na de rust zet FC Ommen direct weer druk op de tegenpartij. FC Ommen speelt weer mooi samen en maakt mooie acties maar nog steeds staat de keeper van Bergentheim in de weg.

Voetballend was FC Ommen sterk en ze hebben veel kansen gehad maar het bleef helaas 1-1.