Nieuws - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

FC Ommen dwingt in Dedemsvaart niets af

Gisteren, 28 januari 20:30  Dedemsvaart – Een poep en een scheet; voorbij bedrijventerrein de Rotbrink rechtsaf richting kanaal en parallel aan het water ‘op de Voart an’. Bij de zomerdag een verkwikkend fietstochtje, maar hartje winter mooi de auto in. meer »


Vacature: trainer/coach FC Ommen JO17-1

23 januari 21:00  Voor de jeugdafdeling zijn wij voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een trainer/coach voor onze J0 17-1. Momenteel komt dit elftal uit in de hoofdklasse. meer »

229x gelezen

Zwolse ‘Francesco Totti’ scalpeert FC Ommen in blessuretijd

22 januari 17:45  Ommen – En zo werd op dag 21 van het nieuwe jaar de competitie hervat in klasse 3C Oost van het zaterdagvoetbal. De KNVB had FC Ommen gekoppeld aan Zwolsche Boys.meer »


Vacature Trainer/Coach FC Ommen Vrouwen 1

20 januari 16:00  FC Ommen is een ambitieuze vereniging met ruim 1250 leden. Het 1e elftal Vrouwen speelt momenteel in de 1e klasse. De doelstelling is om een stabiele 1e klasser te zijn en verder door te groeien. FC Ommen zoekt vanaf seizoen 2023-2024 een gedreven Trainer/Coach, die deze ambitie deelt. meer »

457x gelezen

Word Vriend van FC Ommen

18 januari 12:15  Draag jij FC Ommen ook een warm hart toe? Word dan Vriend van FC Ommen! Iedereen, lid of geen lid, kan "Vriend" worden voor € 50,-- per jaar. Als "Vriend" krijg je een eigen bordje op het FC Ommen Vriendenbord in de gang bij de bestuurskamer van het clubhuis. Daar kun je je naam op laten zetten, een kreet of iets anders wat jezelf leuk vindt.meer »

161x gelezen

Uitbuiktoernooi 2023

17 januari 19:30  Zaterdag 14 januari 2023 vond het Uitbuiktoernooi plaats. meer »

312x gelezen

Takman IJzerwaren sponsor jassen onderhoudsploeg FC Ommen

16 januari 10:15  Al enige tijd liep het project "jassen voor de onderhoudsploeg". Na het bestellen en uitleveren van alle jeugdkleding was het op 6 januari zo ver. Alle zo goed als nieuwe jassen van voor de fusie konden worden hergebruikt en zijn keurig voorzien van het logo van FC Ommen en Takman IJzerwaren aangevuld met de tekst "onderhoudsploeg". De mannen zijn vanaf nu keurig herkenbaar als de onderhoudsploeg van onze club en lopen er op de koude dagen ook warmpjes bij. Een mooie combi, omdat Takman IJzerwaren al jarenlang hofleverancier is van diverse klusmaterialen. Hendrie Schepers was namens Takman IJzerwaren aanwezig om de jassen uit te reiken.meer »

223x gelezen

Trainersstaf prestatieteams mannen voor volgend seizoen rond

10 januari 13:00  Voor het seizoen 2023-2024 heeft FC Ommen de trainersstaf voor de prestatieteams bij de mannen rond. Nadat eerder al overeenstemming was bereikt met Mike Kelly als hoofdtrainer is ook de invulling voor het 2e en 3e team afgerond. We zijn blij, dat zowel Sander de Boer (FC Ommen 2) als Wiljan Willems (FC Ommen 3) nog een seizoen aan onze vereniging verbonden blijven. Beide trainers hebben dit seizoen met een zeer jonge selectie goed gepresteerd en gaan de rest van dit seizoen voor handhaving in de 2e klasse. De Technische Commissie meer »

397x gelezen

Nieuwjaarsreceptie FC Ommen met benoeming lid van verdienste Miny Kortman

8 januari 9:45  Snertloop Het was de eerste keer dat de traditionele snertloop van het voormalige OVC '21 onder de vlag van FC Ommen kon worden gelopen. De organisatie had een parcours uitgezet in het Ommer Bosch. Ongeveer 200 leden van jong tot oud hebben de oliebollen er lekker uitgelopen onder goede weersomstandigheden.  Aansluitend kon men een heerlijk kopje snert nuttigen, natuurlijk gemaakt door Jan Henk Pasman of een broodje frikandel.meer »

397x gelezen

Jeugd van FC Ommen en vluchtelingen vinden elkaar op de Westbroek

4 januari 20:30  Het was een sombere, trieste dag, de eerste woensdag van 2023. Regen, regen en nog eens regen. Zo rond de klok van half vier was het wolkendek nog steeds loodgrijs, maar uitgehuild. Eindelijk droog. En na dagen van rust en stilte was er weer leven op de Westbroek. Op de nepsprieten van het fraaie sportpark aan de oostzijde van Ommen werd gekletst, gelachen en gevoetbald. Door de oudere jeugd van de vaste bespeler van het complex, FC Ommen. En door Barcelona, Real Madrid, Ajax en Liverpool. Nee, nee, niet de echte voetbalgrootmachten. 36 amv’ers, een afkorting welke staat voor "alleenstaande minderjarige asielzoekers", welke onderdak hebben gevonden in hotel Paping, werden over deze ‘vier topclubs’ verdeeld. De vluchtelingen uit landen als Eritrea, Jemen en Syrië speelden niet alleen onderling partijtjes van zeven tegen zeven, maar ook tegen de boys van de lokale voetbaltrots. meer »

350x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!