Nieuws - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

FC Ommen vr1 moet meerdere erkennen in Aalten

Gisteren, 4 december 19:45  2 december, Aalten Op een koude zaterdagmiddag mocht FC Ommen vr1 wederom een lange busreis afleggen, deze week naar Aalten. Geen onbekende tegenstander, vorig seizoen werd er twee keer verloren van deze ploeg. Bekend is dat er veel voetbal in deze ploeg zit, maar dat er in de omschakeling wel kansen liggen.meer »


FC Ommen laat Elim ontsnappen

3 december 17:30  Ommen – FC Ommen ontving in de aanloop naar de verjaardag van de goedheiligman FC Elim. Het was bibberen en rillen langs de lijn. Niet van angst, maar door de invallende winter. Ach, wat was het toch fijn bij de start van het nieuwe seizoen. T-shirtje om de body, korte broek aan het gat en onder een stralend zonnetje genieten van hartverwarmend voetbal. meer »


Trekking Grote Clubactie staat live!

3 december 17:30  Bekijk jouw laten hier: https://tracking.clubactie.nl/?cctw=AQIEABAAAA0gBXMFwmAlxqWo7yomeer »

81x gelezen

TRAINER BIJEENKOMST OVER TRAININGSSTRUCTUREN

3 december 17:30  Op vrijdag 10 en 17 november organiseerde de FC Twente/Heracles Academie de eerste train-de-trainer bijeenkomst van het huidige voetbalseizoen in . Binnen alle regio’s van het Regioplan werden trainers meegenomen in de werkwijze en visie van de Academie op het gebied van trainingen organiseren en uitvoeren. meer »

92x gelezen

Technisch kader en scouts FC Ommen jeugd aanwezig geweest bij verschillende bijeenkomsten van de FC Twente/Heracles Academie

3 december 17:30   Afgelopen maand vonden er verschillende bijeenkomsten plaats, waarbij trainers, hoofd opleidingen en andere kaderleden van partnerclubs werden beïnvloed.meer »

93x gelezen

Een half ei voor FC Ommen in Zwartsluis

25 november 20:00  Zwartsluis – De supporters van FC Ommen zagen in een klein maandje tijd droom en daad versplinteren. Na het eerste kwartet duels schadevrij te zijn doorgekomen en de euforie het supportershart betoverde, zorgde Marknesse voor het eerste deukje (2-2). Een ‘knock down’ volgde in Koekange, waar de zwarthemden op 16 december in een stief kwartiertje een poging wagen om een 3-2 achterstand om te buigen in een aansprekender resultaat. meer »


Weer een nederlaag voor vrouwen 1...

20 november 19:30  Afgelopen zaterdag speelde vrouwen 1 om half 3 tegen Oranje Nassau vrouwen 2. meer »


FC Ommen verzuipt in kletsnat Hoogeveen

18 november 19:30  Hoogeveen – In klasse 3D Noord is FC Ommen niet langer de tambour-maître. De mace is overgedragen aan FC Meppel. De mace…, de mace…, euh…, dat is euh…, nee, nee, geen idee. Toch maar even kort uitleggen: dat is de staf met de versierde bol, waar de tambour-maître al marcherend mee zwaait, terwijl hij de maat, tempo en richting bepaalt en statig voor de muziek uit paradeert. meer »


Ommer kerst zaalvoetbaltoernooi!

18 november 11:00  Donderdag 28 en vrijdag 29 december organiseren de vrijwilligers en jongerenwerkers van jongerencentrum Punt in samenwerking met FC Ommen een kerst zaalvoetbaltoernooi voor meiden en jongens uit de Gemeente Ommen. meer »

184x gelezen

Actie Prins Sport en FC Ommen

7 november 10:15  Vanaf 4 november tot en met 31 december 2023 houdt Prins Sport een actie voor alle leden van FC Ommen. Zie onderstaande flyer. meer »

205x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!