Sponsormogelijkheden - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsormogelijkheden

Sponsormogelijkheden

FC Ommen wil een optimale band creëren tussen de club en sponsoren. Een band gebaseerd op wederzijds vertrouwen en nut. De relatie tussen club en sponsor moet voor beide partijen een doel invullen en voldoening geven. De sfeer waarin dit bij FC Ommen samen gaat, leidt tot langdurige relaties waarin gezamenlijk nieuwe uitdagingen worden aangegaan.

Sportsponsoring blijft een efficiënte en snelle manier om een bedrijf te profileren. Sport is emotie, biedt spanning, krijgt aandacht en heeft een gigantisch bereik! Voetbal biedt daarvoor een uitgelezen platform.

Sport – en voetbal in het bijzonder – sluit perfect aan bij de doelstellingen van het bedrijfsleven. Via de (media) aandacht kan optimaal ingespeeld worden op de behoefte aan naamsbekendheid. De boarding rond de velden en de tenues bieden volop reclameruimte.

Daarnaast is het bezoeken van een voetbalwedstrijd voor sponsoren een ideale manier om nieuwe contacten op te doen of de relatie met bestaande klanten te onderhouden en versterken. FC Ommen biedt het bedrijfsleven een gevarieerd aanbod aan sponsormogelijkheden. In deze brochure lees je welke vorm van sponsoring het beste bij jou past. Vanzelfsprekend zijn wij graag bereid de mogelijkheden persoonlijk toe te lichten.

Heeft u interesse? Stuur een mail naar sponsoring@fcommen.nl dan neemt men zo spoedig mogelijk contact met u op of neem contact op met één van de leden van de sponsorcommissie.

Klik hier om de sponsorbrochure te bekijken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!