Na sterke eerste helft toch flinke nederlaag voor vrouwen 1

The Knickerbockers VR1

1e klasse B

24 februari 2024 14:30

T.A.J ter Horst

Op een grauwe grijze middag begon FC Ommen Vrouwen 1 vol goede moed aan de wedstrijd tegen de Knickbockers uut Grunn. De vorige ontmoeting gingen de 3 punten mee in de tas naar Ommen namelijk. Het beloofde een pittige pot te worden, maar met de goede focus en instelling kon dit resultaat weer herhaald worden.
De eerste helft begonnen we sterk. We voelden dat we goed in de wedstrijd zaten en probeerden (soms te veel) de ruimte achter de verdediging te zoeken bij de dames uut Grunn.
Bij ons viel er helaas ook wat ruimte achter de verdediging en de Knickebockers wisten 0-1 te maken halverwege de eerste helft. Koppen omhoog en door! Dit deden we en er volgden een aantal grote kansen, helaas was het geluk niet aan onze zijde en vlogen er geen ballen tegen het net. We gingen met een goed gevoel de kleedkamer in en voelden dat er wel nog wat te halen viel. Uiteindelijk bleken de dames uit Grunn sterker uit de kleedkamer gekomen te zijn dan wij en scoorden ze binnen 5 minuten in de tweede helft de 0-2. We probeerden nog wat te forceren door een tactische zet, maar dit maakte ons kwetsbaarder achterin waardoor de 0- 3,4 & 5 ook volgden…

We willen de gastspeelsters uit dames 2 bedanken voor het meedoen en de toeschouwers langs de lijn voor de support!

Op naar Groningen voor een potje tegen Helpman.