7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Op 19 november stond de competitiewedstrijd tegen HHC Hardenberg 4 op het programma. FC Ommen staat 10e met 5 punten en HHC staat 9e met 6 punten, het is dus een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen.

1e Helft

FC Ommen begint gelijk goed met een paar kansen. Thijmen stuurt Zana diep en Zana gaat 1 op 1 en schiet maar de keeper redt. Vlak daarna wordt Razmik ingespeeld, dribbelt naar binnen en stuurt Zana diep, Zana neemt de bal goed aan en schiet hem binnen 1-0 (20’). In de laatste 10 minuten had HHC een paar goede kansen gecreëerd. In de laatste minuut van de eerste helft wordt de spits van HHC met een lange bal diep gestuurd en schiet en maakt de stand 1-1 net voor de rust (44’).

2e Helft

FC Ommen begon de tweede helft met een paar kansen maar de stand bleef 1-1. HHC ging druk zetten en ze konden de 1-2 (70’) , 1-3 (75’) en 1-4 (80’) maken. Twee minuten later krijgt FC Ommen een vrijetrap, Yasar legt de bal in de 16 meter en  Zana schiet bal mooi binnen met een omhaal 2-4 (82’). HHC krijgt een corner, de speler van HHC geeft de bal goed voor en de spits stond klaar en kopt hem binnen en maakt de stand 2-5 (90’). Twee minuten voor het einde van de wedstrijd Yasar speelt Jaron in, Jaron geeft voor op Zana en Zana maakt hem af 3-5 (93’)..

Eindstand FC Ommen 3-5 HHC