7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com
Het derde team van Fc Ommen speelde een zeer geconcentreerde en degelijke eerste helft. Met veel inzet, passie en voldoende diepgang in het spel kwamen de kansen. In de 24e minuut werd gastspeler Maarten Schoenmaker met een uitstekende diepte pass door het centrum voor de keeper gezet en maakte de 1-0 rustig af.

De 2-0 was een kwestie van tijd. Nog voor de rust lag de 2-0 binnen door Zana Hisso. Na de rust en met name het laatste half uur werd WVF sterker en kwam Fc Ommen steeds minder in hun spel. De vermoeidheid sloeg toe, en kansen voor Fc Ommen werden niet afgemaakt. Hierdoor kreeg WVF kansen, en maakte de 2-1.

De Spaanse scheidsrechter was in zijn keuzes niet altijd op de hand van Fc Ommen. Dat bleek bij de 2-2. Er was grote twijfel of de bal over de doellijn van Fc Ommen was. Maar de scheids was zeker van zijn zaak, en keurde de goal goed. Zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel: 2-2.