JO15-1 kan de punten niet behouden tegen Berkum

Hoofdklasse C

30 oktober 2021 10:30

J de Fretes

Onbekend

De wedstrijd was begonnen, FC Ommen en Berkum hadden bijde geen kansen, en waren een beetje op elkaars helften aan het spelen. Keer op keer veroverde beide ploegen de bal van de tegenstander, en waren hem ook weer snel kwijt. Beide ploegen zaten ook goed in de wedstrijd, en na een poosje kwam er ook een hoekschop voor Berkum. Deze werd er ingekopt door een jongen die lang was en we niet bij konden. De 1e helft was voorbij

2e helft.

De 2e helft begon FC Ommen met fel voetballen, ze hadden veel de bal en hadden ook 2 goeie kansen ze wouden er alleen niet in. Een speler van Berkum maakte een overtreding op Tom en kreeg een gele kaart. Na een tijdje kreeg Berkum ook een vrije trap op een lange afstand, de bal werd geschampt door een speler van FC Ommen en werd van richting veranderd. En ook zo de 0-2. FC Ommen bleef het proberen maar ze kwamen maar niet langs de sterke verdediging van Berkum en na een tijd was de wedstrijd ook afgelopen met de stand 0-2.