tel. 0546-671666

Op 21 november vertrokken we enthousiast naar Den Ham.

Tijdens onze warming-up raakte helaas Wessel geblesseerd dus viel Thomas gelijk in voor Wessel.

1e helft

In het begin begonnen we een beetje stroef. Den Ham kwam met een tactiek die ons helemaal vastzette en zo’n tactiek waren we niet gewend. Daarom waren we heel erg aan het zoeken hoe we er doorheen moesten komen. Na 10 minuten hadden we het een beetje door en kregen we met 2 grote kansen, die we helaas niet wisten te benutten. Toen kwam Den Ham met de tegen aanval en wist gelijk te scoren 1-0. Maar we lieten het er niet bij zitten. We bleven maar opbouwen tot dat we de bal voorin kregen. En vlak voor de rust heeft Vin Bakker een goal kunnen maken 1-1. Den Ham nam de aftrap vanwege de 1-1 maar we wilden met een goed gevoel de rust in gaan. Dus kwamen we nog met een aanval waarin Vin Bakker weer een goal wist te maken 1-2.

2e helft

Wij mochten aftrappen en begonnen gelijk met een aanval waaruit Tom de 1-3 wist de te maken, een prima begin van de 2e helft. Maar Den Ham gaf nog niet op en kwam met een tegenaanval die we niet konden tegenhouden 2-3. We lieten het er niet bij zitten en wilden meer goals dus we bleven aanvallen. Uiteindelijk kregen we een vrije trap op het randje van het zestienmeter gebied. Jayden nam hem en tikte er keurig in 2-4. Na die vrije trap bleef Den Ham aanvallen en door een overtreding kregen ze een penalty die erin werd geschoten 3-4. Maar we baalden niet en bleven daarna zelf goed verdedigen, waardoor we met de counter kwamen. Mats stond vervolgens helemaal vrij en kon hem zo langs de keeper erin tikken 3-5. En net de laatste 5 minuten kwamen we weer met een aanval. We bleven heel lang op hun helft om die voorzet te kunnen geven maar Den Ham maakte een overtreding waardoor we ook een penalty kregen die Imme goed wist te benutten 3-6.