25 september 2021 10:30

J de Fretes

Onbekend

Alle foto's op gruble.smugmug.com
We speelden zaterdag 25 september onze eerste competitie wedstrijd tegen HHC Hardenberg JO15-1. We waren erg gemotiveerd na onze overwinning van vorige week. We begonnen de eerste helft slordig, waardoor Hardenberg met een corner op de tweede paal in de eerste 10 minuten meteen 0-1 maakte.

We probeerden ons te herpakken door hogere druk te zetten waardoor het een hele tijd rustig bleef. Maar toch nog voor de rust viel de 0-2.

We kwamen de tweede helft met goede moed naar buiten en ging het gelijk op. Helaas ging er uiteindelijk toch een weerkaatste bal in. Dat maakte de 0-3. Na de goal herpakten we ons goed met veel kansen maar er kwam geen goal uit. Het bleef 0-3.

We gaan met goede hoop trainen voor volgende week tegen ZAC Zwolle.