7313HN
APELDOORN
tel. 055-3563069

Na een gezellige vrijdagavond in de kantine om naar Nederland-Ecuador te kijken moeten de jongens onder de leiding van Tijmen zelf voetballen in Apeldoorn in een prachtig bosrijke omgeving.

Na een lange autorit en een goede warming-up ging om 10:00 het fluitsignaal en kon de wedstrijd beginnen.

Csv heeft een goed team op het veld staan want de bal lag al snel in het doel, 1-0 voor de thuisploeg.

Onze jongens pakken de draad snel weer goed op want na een goede aanval op Raffe ging de bal snel in het doel dus 1-1 en niet veel later kwam Joep met een goed schot van verre hoek en toen 1-2.

Het spel gaat gelijk op en beide teams zijn aan elkaar gewaagd. Csv gaat met een snelle aanval richting het doel dat zelfs onze snelle Jesse hun niet kon bijhouden waardoor de thuisploeg de stand weer gelijk trekt, 2-2.

FC Ommen blijft op de been na een goed keeperswerk van Siem zodat de 3-2 uitblijft.

Daarna gaan de jongens weer op jacht en mooi samenspel waar Mees de bal klaar legt naar Stef en hij rond de bal mooi af in het doel, 2-3. En nu gaan ze door, FC Ommen kreeg een vrije trap na overtreding en Mike schoot hem raak laag over de grond in de korte hoek, keeper stond aan de grond genageld dus daardoor komt de stand op 2-4. Nu krijgen ze de smaak te pakken met scoren en Joep schoot met een strak schot de 5eOmmen treffer in het doel.

FC Ommen kreeg een corner maar helaas belande de bal in de voet van een speler van Apeldoorn waardoor hun een snelle counter konden maken en die scoorden hun daardoor staat de stand op 3-5, kort daarna kreeg de thuisploeg een corner en die benutte ze goed waardoor de spanning terug komt in de wedstrijd want de stand is 4-5. Ommen houd stand door goed keeperswerk van Max.

De laatste 10 minuten van de wedstrijd gaan in. FC Ommen krijgt vrij snel een corner die er in gaat door een mooi schot van Stef, 4-6 maar Apeldoorn nam een snelle aanval waardoor de stand 5-6 wordt. De jongens voetballen weer gauw door met elkaar en met een mooi samenspel rond Mees af met een prachtig wippetje over de keeper heen, 5-7. De laatste minuten tikken af en de spanning stijgt want Apeldoorn komt wederom terug met een doelpunt 6-7. Iedereen kijkt op het horloge hoeveel minuten of eigenlijk seconden het nog duurt want de spanning is niet meer te houden na deze mooie wedstrijd van 2 teams die beide voor de winst gaan maar toen kwam het fluitsignaal en gaan de jongens er uiteindelijk met de winst vandoor richting het mooie Ommen.

Volgende week staan onze toppers weer klaar op het veld thuis om 8:45