7711KK
NIEUWLEUSEN
tel. 0529-482749

Vandaag mogen we op bezoek bij Nieuwleusen. Door blessure / ziekte zitten we krap qua wissels. Maar de 12 meiden die er zijn hebben er allemaal zin in.
Echter hebben we een lastige ochtend. Nieuwleusen, in de vorige competitiefase nog uitkomend in de hoofdklasse, blijkt een pittige tegenstander voor ons.
Wij beginnen iets te afwachtend. En hebben met name op de snelle voorhoede speelsters van Nieuwleusen eigenlijk geen antwoord.

Nieuwleusen is de eerste helft de betere partij. In de loop van de eerste helft worden we wel beter. En worden er meer duels gewonnen maar ontbreekt het vaak nog aan nauwkeurigheid bij de daaropvolgende passes.

Nieuwleusen creëert meer kansen en weet voor rust twee keer te scoren. Ommen krijgt ook wel een paar kansen maar die gaan er helaas niet in. Ruststand 2-0.

In de tweede helft zien we een veel beter voetballend Ommen. Maar helaas valt het doelpunt wederom aan de andere kant: 0-3. Toch geven we niet op.
Met een heel fraai afstandsschot weet Mila de 3-1 binnen te schieten. En niet veel later is het weer Mila met wederom een prachtige goal (ook weer van afstand) die er 3-2 van weet te maken.
Ommen terug in de wedstrijd! We gaan er vol voor. Nu weten we de meeste duels wel te winnen.
Helaas duurt de wedstrijd net te kort. En blijven we steken op 3-2.

Jammer; gezien de tweede helft en de getoonde veerkracht / vechtlust was een puntje wel verdiend geweest. En de mooiste doelpunten werden door ons gemaakt 😁. zoals de meiden zelf al aangaven; er komt nog een herkansing. Dan winnen wij!