OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

De wedstrijd begon om half 11 en de aftrap werd genomen door FC Ommen.
Oene heeft al snel een kans met een schot veraf. Alana heeft een mooi goal gescoord en zet FC Ommen op de 1-0 voorsprong.
Ilse makkinga heeft een kans gehad op het goal maar deze gaat er helaas niet in.
Amy heeft meedere goeie kansen gehad maar helaas kwam er geen doelpunt uit.
Farida trapte per ongeluk de tegenstander een bloedneus maar het liep goed af.
Alweer een goeie kans van Ilse makinga. Een aanval van Oene maar Laura kopte de voorzet van tegenstander weg voor het goal.
Met 1-0 voorsprong komt er een einde aan de 1ste helft.
In de rust hebben we gewisseld en in de 2de helft begonnen we sterk. Ilse Vinne schiet de bal er strak in en zet ons op de 2-0 voorsprong.
Oene krijgt een vrije trap in de 16 maar Iris tikt de bal uit de kruising.
Alana heeft een mooi goal gemaakt en zo stonden we met 3-0 voor.
In de 16 van FC Ommen valt een aanvaller van Oene over de voet aan een verdediger en eist een penal op. Gelukkig was de scheids scherp en liet het spel door gaan.
Uiteindelijk werd er afgevloten en liepen we met 3 punten van het veld af.