J. Luisman

Onbekend

Basis FC ommen: Sander, Daan, Wesley, Thomas, Jamie, Rens, Tim, Balasz, Tijn, Sem P, Yasar.

1e helft:

De wedstrijd begint met een snelle aanval van Vroomshoop, met kort daarna een goeie aanval van FC Ommen, maar beide zonder resultaat.

FC ommen krijgt een corner, Balazs neemt hem. De bal gaat laag over de grond en komt via een hoog vak van de verdediger terug bij Balazs, hij maakt een één twee  met Tim legt af op Wesley die hem diep speelt op Sem P, Sem P geeft een harde strakke bal voor, maar de bal beland in de handen van de keeper.

In de 16e minuut geeft Tim een mooie bal op Balazs, die heerlijk wegdraait en hem prachtig langs de keeper van Vroomshoop krult. (1-0)

FC Ommen bouwt mooi op, Balazs breekt door maar wordt daarbij aan zijn schouder getrokken, de tegenstander krijgt hiervoor een gele kaart.

Sander geeft lange bal op Tim die hem heerlijk verlengt richting Sem P, die der op de brommer richting de keeper gaat, hij speelt langs de keeper maar kan de bal net niet meer lekker voor geven.

Sander wacht erg lang met wegwerken van de bal hij schiet tegen een aanvaller die vervolgens er vandoor gaat met de bal maar hij schiet hem tegen het zijnet van de goal aan.

Balazs heeft mooie diepte bal op Sem P, hij ziet dat de keeper ver voor de goal staat en probeert het eens, maar de bal vliegt helaas ruim over de goal.

35e minuut haalt Jamie een man neer binnen de 16, Vroomshoopse Boys krijgt een penalty en Jamie krijgt een gele kaart. Sander duikt de goeie hoek in maar kan er niet bijkomen. (1-1)

Daan verovert de bal rond de middellijn, hij dribbelt snel naar voren, hij maakt een één twee met Yasar die hem diep geeft richting de goal. Maar helaas kwam hier geen goal uit.

41e minuut: Tijn kapt goed af en geeft diep op Tim, de bal lijkt te hard te zijn maar Tim kan hem nog net aantikken richting de goal en de bal rolt binnen. (2-1)

43e minuut: Yasar wordt neergehaald en Ommen krijgt een vrije trap, Balazs gaat hem nemen. Hij schiet de bal heerlijk hoog richting de goal en de bal vliegt over de keeper in het net! (3-1)

45e minuut: goede aanval van Vroomshoop, de bal wordt voor gegeven op de spits en hij wordt binnen gekopt. (3-2)

2e helft:

Sem Puma word diepgestuurd door een goed steekbal van Milan, hij gaat 1 op 1 en schiet de bal op de lat.

Kort voor tijd gaat Tim 1 op 1 schiet de bal op keeper.

Verder zijn er in de 2e helft nog wel wat kansjes geweest, maar is er niet gescoord. De eindstand van de wedstrijd was 3-2 voor FC Ommen.