Vinckenweg 9
7678TA
GEESTEREN OV
tel. 0546-631594

Op zaterdag 27 November moesten we uit naar Stevo. Om 14:30 was de aftrap in Geesteren.
Het regende en we begonnen slecht aan de wedstrijd, veel duels werden verloren. In de 5e minuut werd een corner van Stevo ingekopt maar de vlag ging omhoog, de bal was uit.
Rond de 20e minuut werd een dieptebal onderschept, de 2e bal was voor puma, hij maakte een actie maar schoot over.
Daarna een grote kans voor Stevo, schot en de rebound voor open goal gaat over.
Rond de 35e minuut maakt Milan een hele goed actie, hij speelt drie man uit en geeft op puma, die geeft op tim en hij schiet voorlangs.
Vlak voor rust nog een kans voor Stevo. Een voorzet werd net naast gekopt.
We gaan rusten met een stand van 0-0. Fc Ommen komt goed weg, want beter dan Stevo waren we de eerste helft niet!

Fc Ommen begint sterk aan de tweede helft en wint ook meer duels. Het is nog altijd regenachtig.
Rond de 55e minuut komt de welverdiende 1-0 door Puma. Hij schiet van buiten de zestien, de bal word van richting verandert en de keeper kan dr niet meer bij.
60’ 2-0 Puma, een goede dieptebal van Daan, Puma gelooft erin, speelt de keeper uit en tikt binnen!
Rond de 70’ de eerste wissel van Fc Ommen, Yasar uit Tijn in.
72’ 3-0! Heerlijke diepte bal met de buitenkant van Milan op Cas. Cas gaat alleen op de keeper af en rondt koeltjes af. Hij chipt hem geweldig over de keeper heen.
75’ 4-0. Puma zet voor op Tijn bij de tweede paal. Hij schuift hem in de rechter onderhoek, maar was het een voorzet?!
Cas uit Ruben in.
Na de 4-0 gebeurde er weinig meer. Fc Ommen speelde de wedstrijd rustig uit en kwam vlak voor tijd nog met twee wissels.
Sem uit Dylan in. Milan uit Pepijn in.
Na 90 minuten vloot de scheidsrechter voor het eind. FC Ommen wint met 0-4 van Stevo en staat bovenaan in de Hoofdklasse!💪

Dylan raakte in de slotminuten geblesseerd. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis in Almelo gebracht. Inmiddels gaat het goed met hem. Begeleiding van STEVO bedankt voor de hulp!