Rohorst 1 A
7683PE
DEN HAM OV
tel. 0546-671666

23 oktober. De dag van Den Ham 4 uit. Al sinds de competitie bekend is verheugen de mannen van FC Ommen 5 op deze wedstrijd. Reden? De gemiddelde selectie leeftijd is zo rond de 22 jaar wat gelijk staat staat aan FC Ommen 5. En daarnaast Den Ham uit is altijd wel een van de wedstrijden der wedstrijden.

Na een aantal keer gekeken te hebben op hun profiel @denham_4 blijkt dat de trainer onder druk staat want er is nog niet gewonnen.

Na een aantal minuten bleek eigenlijk wel waarom, in een verkapte Frank de Boer 5-3-2 opstelling begon Den Ham aan de wedstrijd. de mannen van FC Ommen 5 raakte daarvan niet onder de indruk. De bal werd mooi rond gespeeld alleen leidde niet tot echte kansen. Waar FC Ommen domineerde kwamen ze wel met 1-0 achter door een twijfel balletje tussen onze keeper Wim en de paal. Helaas ging de bal daardoor wel over de doellijn 1-0. Niks aan hand, FC Ommen domineerde en de kansen komen vanzelf wel klonk vanuit onze geweldige staf. Niet veel later was het dan toch zo ver. Rick onze rechtsback die opstoomde en de bal zo mooi voorgaf dat de bal er met een stuiter in ging. 1-1. Goed schade rechtgezet en door na de 1-2. Deze viel gelukkig ook vlak voor rust door Simeon. Eerst nog op de grond liggend met last van de rug en vervolgens de bal binnenkoppen vanuit de zelf gekregen corner. Lekker!

Niks aan de hand voor de mannen van FC Ommen 5, lekker zo door voetballen kwam uit de mond van onze geweldige trainer Joop Joop in de rust. Joop die trouwens op de fiets was om zo lekker in het hol van de leeuw een biertje te gaan drinken op de overwinning. Tenminste dat was zijn plan.

Kijkend op de eerste helft moest dat haalbaar zijn en zo begon ook de 2de helft. Veel balbezit voor FC Ommen 5. weinig echte kansen en niks weggeven dat bleef zo door gaan tot het laatste 15 minuten aanbraken. Den Ham veranderde in het meest bekende 4-3-3 en gaven alle ballen lang. Hierdoor kwam er meer ruimte voor FC Ommen wat nog op een paar gevaarlijke kansen opleverde. Gescoord werd er niet waardoor de prima gefloten scheidsrechter het na 93 minuten mooi vond geweest en welverdiende punten mee zijn na Ommen.