SVI JO9-1

Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 04

4 september 2021 8:45

Onbekend

Na een hele lange tijd alleen maar trainen en oefenwedstrijdjes was het vandaag eindelijk weer eens tijd voor een echte competitiewedstrijd. Zonder Luc, maar met 7 gemotiveerde jongens stonden we om 8:45 klaar voor de aftrap.

Klaar voor de aftrap. Tegenstander nog eens even streng in de ogen kijken. Klik op de foto voor meer...

Dat we klaar waren voor deze wedstrijd bleek al snel. We hebben voor de wedstrijd gesproken over elkaar helpen en goed overspelen en dit is precies wat er gebeurde. Als we de bal hadden speelden we heel goed over en al snel lieten we dan ook al een paar mooie aanvallen zien. We wisten elkaar blindelings te vinden en goed samenspel leidde al snel tot enkele mooie doelpunten. En als we de bal dan eens verloren, dan wisten we deze met elkaar heel snel te veroveren!

Een hele goede eerste helft werd afgesloten met maar liefst een 6-1 ruststand!

In de rust werd er door de jongens enthousiast verteld wat er goed ging. Trots werd er gesproken over goed overspelen, goed alles samen doen en doelpunten maken! Ook zeiden we met z’n allen dat we goed door moesten blijven gaan.

Goed overspelen, goed alles samen doen en doelpunten maken!

De 2e helft verliep echter wel wat anders. SVI ging beter voetballen en bij ons werd het wat minder. Het overspelen ging wat moeizamer en ook hielpen we elkaar wat minder goed. Het werd nog even spannend, maar uiteindelijk hebben we de wedstrijd met 8-6 gewonnen.

Al met al een goed begin van de competitie! We hebben goed samengespeeld, elkaar goed geholpen en mooie doelpunten gemaakt! Mooi om te zien dat de jongens met zo veel plezier op het veld stonden! Ook mooi dat er zoveel ouders langs de lijn stonden en de jongens positief aanmoedigden!

Nu op naar aanstaande zaterdag, waar Excelsior ’31 ons zal ontvangen in Rijssen.