7701VP
DEDEMSVAART
tel. 0000-000000

Op zaterdagochtend verzamelde het team zich bij sportschool Profitgym voor een trainingsdag met aansluitend een oefenwedstrijd tegen SC Genemuiden. Het team kreeg de gelegenheid zelf te trainen en daarnaast een les Bodypump te volgen.

Hoezo Jorn is niet snel? OK, hij is geen Stefan Westenbroek, maar als hij zijn dieselmotor eenmaal op gang heeft.....Zie hierboven voor het bewijs. Klik op de foto's voor alle foto's van de wedstrijd.

Na een lunch in het clubgebouw van FC Ommen en de voorbespreking trad JO19-1 aan voor de thuiswedstrijd tegen vierde divisieclub SC Genemuiden.

Binnen 10 minuten was het al raak: Thomas onderschepte de bal en speelde Sem Puma aan die de bal in de verre hoek schoot. Kort daarna stuurde Balazs Tim met een mooi balletje over de verdediging weg. Tim controleerde de bal goed en schoot de bal in de lange hoek: 2-0.

Bjorn hoefde zich in ieder geval niet te vervelen vanmiddag.
Na een goed eerste kwart werd Ommen iets slordiger en kreeg Genemuiden enkele kansen met o.a. een schot op de lat.
Ommen slaagde er voor de rust in de 0 vast te houden. Na de thee hervatte Ommen de wedstrijd sterk en lukte het Sem via een fraaie kopbal zijn tweede doelpunt te maken en daarmee de stand op 3-0 te brengen.

Hetzelfde gold voor deze twee maatjes achterin
Een gewonnen wedstrijd bleek het niet te zijn. Genemuiden vocht zich terug in de wedstrijd en bracht de stand op 3-1. Ommen werd wat slordiger en gaf Genemuiden de kans er onnodig tegen eindtijd 3-2 van te maken. Ondanks een beter Ommen werd de wedstrijd slechts gewonnen met één doelpunt verschil.

"Onze eigen Hakim" kwam ook nog even langs :). Het gaat goed met hem.

En met "onze eigen Pavel"gaat het ook goed. Na een seizoen met heel weinig wedstrijden a.g.v. Covid-19, al weer volop in training met Kjeld en Irene.