H. Bosscher

Onbekend

Alle foto's op gruble.smugmug.com

Dit keer weer een thuiswedstrijd tegen de nummer 2, Markelo. Helaas veel geblesseerden en zieken, maar we gaan er tegenaan.

Aftrap. De wedstrijd is begonnen. Helaas komt Markelo al vroeg op voorsprong met een voorzet vanuit een corner 0-1. Vlak daarna volgt ook de 0-2 met een strak schot via de paal in de goal. Na even door gespeeld te hebben komen er 2 wissels bij FCO. Floor komt erin voor Anouk en Laura voor Luna. Corner Markelo 0-3 maar we geven niet op. Corner voor FCO Roos geeft hem voor en ja hoor Julia maakt de 1-3. Vlak daarna volgen de 1-4, 1-5 en 1,6. Helaas valt Maudi uit en kan niet meer verder dus komt Luna in de ploeg. Dan komt Romy vanuit achter naar voren. Voorzet naar de 16 en schot op goal maar keeper houd hem tegen. Rebound Kim helaas in de handen van de keeper. Nog een schot van Julia helaas naast. Scheids fluit af en dan zit de eerste helft erop we gaan met een 1-6 achterstand de kleedkamers in.

Na even een goede preek gehad te hebben van Greetje over dat we veel te lief voor Markelo waren gaan we het veld weer op. Aftrap FCO. Helaas volgt al na 10 sec de 1-7 maar we houden die koppies omhoog en zorgen ervoor dat het geen 1-10 wordt. Corner Markelo Iris houdt de bal tegen. Pass op Floor, Floor passt op Anouk schot Anouk helaas mis. Mooie bal van Britt tussendoor op Julia helaas weet die de bal niet bij de goal te krijgen. Dan klinkt het eindsignaal en verliezen we met 1-7.

De preek van Greetje heeft geholpen want we waren veel sterker in de tweede helft en Markelo heeft nog maar een keer kunnen scoren. Op naar Oranje Nassau met hopelijk een beter resultaat.