Sportlaan 13
7701VP
DEDEMSVAART
tel. 0000-000000

Een aantal dagen later dan gepland staat de wedstrijd tegen Dedemsvaart op het programma. Een inhaalwedstrijd op de woensdagavond.
De strijd om de derde plek is in volle gang en ook dit is weer een belangrijke wedstrijd. Aan de voorbeschouwing zal het in ieder geval niet liggen. Op maandagavond kregen we namelijk al een aantal pagina's ter voorbereiding doorgestuurd. We hebben dus genoeg tijd gehad om ons mentaal voor te bereiden. Met goed gevulde auto's gaan we die kant op.

In de eerste helft zet Dedemsvaart vanaf het begin fel druk. Hier raken wij lichtelijk van in paniek, wat zorgt voor een chaotisch en stroef begin van de wedstrijd. We proberen elkaar wel te zoeken, maar vinden elkaar nauwelijks. Judith heeft een paar kleine kansen maar er wordt nog niet gescoord. Dedemsvaart speelt een goede eerste helft en komt tot wat betere kansen. Gelukkig hebben wij een fantastische keeper op goal. Ayla verricht een paar mooie reddingen achter elkaar en zorgt ervoor dat Dedemsvaart niet weet te scoren. Ommen verdedigd goed en houdt stand. Na 45 minuten spelen staat de stand nog op 0-0.

We komen goed de rust uit en proberen meer druk te zetten. Lynn en Isabelle komen erin voor Pauline en Marit. Een goede bal van Sharon op Judith die schiet maar het is een prooi voor de keeper. Gerike speelt een puike wedstrijd en komt telkens goed voor haar man. In zo'n actie neemt Gerike de bal mee naar voren en speelt deze naar Judith. Judith geeft hem vervolgens af op Lotte, vanaf de rechterkant buiten de zestien schiet Lotte op grandioze wijze over de keeper heen! Met deze wereldgoal komt de stand op 0-1 voor Ommen. Evi komt erin voor Sharon. Judith heeft een paar mooie acties waarbij ze de keeper probeert uit te spelen. Helaas komt hier geen goal uit. Pauline mag nog even het veld in met de watertas, maar gelukkig kan Lotte gewoon door. Isabelle wint haar duel en geeft de bal af op Judith. Zij geeft een klasse voorzet op Lotte die wéér een goal maakt. 0-2! Eryn en Marit komen erin voor Loïs en Soe-tjoe. Ommen speelt een veel betere tweede helft. De rust is teruggekeerd en we blijven lekker tikken. Met een goede individuele actie speelt Judith wat speelsters uit en schiet de bal langs de keeper in het dak van het doel. Hiermee komen wij op een 0-3 stand. Dedemsvaart heeft nog wel een schot op doel waarbij de paal wordt geraakt. Langs de zijlijn worden een aantal wissels van ons afgeleid van wat mannelijk publiek dat staat te kijken. Loïs probeert Pauline in toom te houden, ze blijken toch nét iets te jong. Enfin, de wedstrijd wordt afgesloten met een 0-3 stand. In de eerste helft hebben we goed standgehouden en in de tweede helft de rust bewaard. Mede door de wereldgoal van Lotte hebben nemen we de 3 punten mee terug naar Ommen!

De volgende wedstrijd ontvangen wij Bergentheim thuis. Een pittige wedstrijd voor de boeg.