Wisse Pott (afstandschot)
93'

26 februari 2022 12:00

Douwe Kleinjan

De laatste competitie wedstrijd tegen De Zweef is verplaatst naar dinsdag 1 maart om 20.00 uur.

Daarom oefenen we vandaag tegen SVI uit Zwolle. Zij spelen in Hoofdklasse C.

1e helft

Heerlijk weer om te voetballen. We beginnen goed met een diepe bal van Tim die Puma wegstuurt, Puma gaat één op één maar de doelman red. Ook in de rebound lukt het niet te scoren. Een paar minuten later stuurt weer Tim Sem weg. Ook nu red de doelman van SVI knap.

Is driemaal scheepsrecht? Wisse speelt met een uitstekende bal vanuit de verdediging Sem Puma wederom diep, ook weer een goede redding van de doelman.

Goeie aanval van FC Ommen, Sem Kleen Scholten krijgt uiteindelijk de bal, dribbelt op z’n Robbens naar een kansrijke positie op de rand van 16 maar wordt neergehaald vlak voor het schot. De vrije trap van Jorn levert niets op.

Wisse is weg uit de verdediging en SVI is gevaarlijk, Thomas wordt uitgespeeld maar met een heerlijke tackel in de 16 verovert hij de bal weer. Rust. 0-0.

2e helft

Jorn steekt Tim heerlijk weg, Tim ziet Puma voor staan geeft voor en Puma tikt binnen, 1-0 FC Ommen.

Jeroen stuurt Balazs heerlijk weg, Tim kwam goed voor de goal vrij kreeg de bal en tikte in, 2-0 FC Ommen.

Goeie voorzet van SVI, spits kopt in maar Bjorn red goed.

De keeper van SVI maakt een grote fout en speel Tim in de voeten, hij schiet de bal keurig binnen, 3-0 FC Ommen.

Puma wordt uitstekend diep gestuurd, hij houdt het overzicht en geeft op Tim op de 2e paal maar Tim mist.

Jeroen steekt Tim weg, hij is sneller dan de verdediger en gaat 1 op 1 op de doelman. Hij speelt de doelman gemakkelijk uit en tikt binnen, 4-0 FC Ommen. Heerlijke hatrick Tim.

De verslaggever van JO19-1 heeft zijn telefoon met aantekeningen al opgeruimd. De toeschouwers  zijn al onderweg naar de kantine of naar huis. Daarom missen zij een doorgelopen Wisse die met een heerlijk afstandsschot de bal in de rechter bovenhoek ramt  en de eindstand op het fictieve scorebord zet: 5- 0.

Douwe en supporters bedankt en tot de volgende wedstrijd.

De volgende wedstrijd is dinsdag 1 maart thuis tegen De Zweef om 20.00 uur.