Jan van Arkelstraat 2
8101EN
RAALTE
tel. 0572-352260

Zaterdag 7 mei mochten de jongens van FC Ommen JO8-1 naar Raalte voor wederom een oefenwedstrijd tegen de JO8-1 van Rohda. In augustus werd daar voor het eerst gezamenlijk als team een wedstrijd gespeeld, die toen met 8-4 verloren werd.

Niet alle boys van JO8-1 waren vandaag beschikbaar. Sommige jongens waren namelijk in het buitenland op trainingsstage. Waarschijnlijk ter voorbereiding op het komende Komm Mittoernooi eind mei. Fijn dat ouders daar zelfs al rekening mee houden. Gelukkig wilde JO8-2 ons helpen met het beschikbaar stellen van enkele spelers. De groep jongens, bestaande uit Dex, Julian, Noud, Pepijn, Senn P.Senn IJ., Stijn en Teun, reisde zonder problemen en/of fout te rijden af naar Raalte. Top, zo kan het dus ook!

Het zou vandaag een lastige pot voetbal worden. De tegenstander heeft namelijk ook een paar goede voetballers. In de eerste 20 minuten was Noud de keeper en hij kreeg veel te doen, maar deed het goed. Waar Ommen mooie momenten afwisselde met minder mooie momenten, waren enkele jongens van Rohda erg scherp voor de goal. Ommen miste helaas een penalty en enkele goede kansen. Dat leverde uiteindelijk een ruststand op van 3-0.

In het 3e kwart scoorde Rohda wederom 3x, maar kon FC Ommen 2x wat terug doen. Pepijn scoorde 2x, waarvan 1x na een mooie assist van Teun. Tussenstand daardoor 6-2.

In de laatste tien minuten waren de jongens uit Ommen waarschijnlijk al bezig met de “derde helft”, want daarin scoorde Rohda nog 7x en onze boys maar 1x. Eindstand 13-3. Gelukkig was het maar een oefenpotje….

Zaterdag 14 mei speelt JO8-1 weer voor de competitie. Dit maal komt JCLE op bezoek. Hopen dat JO8-1 dan goed voetbalt en 1 goal meer maakt dan de tegenstander.