JO15-1 weet niet te winnen met veel afwezigen

Hoofdklasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 03

10 september 2022 10:30

J. Martens

Het is zaterdag 10 september dus een nieuwe wedstrijd.
We begonnen niet super goed en Vroomshoop scoorde best wel snel door een fout in de verdediging, niet heel veel later scoorde FC Ommen door een goede actie van Nora, ze schoot in de korte hoek op het doel het leek alsof de keeper hem had maar het was een doelpunt 1-1. We bleven door voetballen en verdedigen tot dat we nog een kans kregen, Nora liep diep en werd aangespeeld toen was het 1 op 1 met de keeper en ze schiet rechts boven langs de keeper, doelpunt toen stond het 2-1 We bleven door voetballen tot het rust werd. Na de rust ging het minder goed met FC Ommen, Vroompshoop speelde een lange bal langs de verdediging liep naar het doel en schoot, het stond toen weer gelijk 2-2. In de laatste 10 minuten scoorde Vroompshoop de 2-3 en de 2-4. Fc Ommen had helaas verloren.