ZWOLLE
tel. 038-4211708

Opstelling FC Ommen JO19-1

Afgelopen zaterdag stond WVF op het programma. Aanvang van wedstrijd was 15:30.
Trainer Nick vertelde tijdens de bespreking dat we nu de laatste wedstrijden allemaal als finales moeten zien. Dat was bij de wedstrijd erg te merken, wij waren erg geconcentreerd aan de warming up begonnen. We begonnen de eerste helft ook redelijk sterk. De wedstrijd werd voornamelijk op het middenveld gespeeld, maar daar kwamen wij steeds een stapje te kort en waren we niet scherp. Daardoor kwam WVF ook op 1-0 voor sprong, daarna ging het voor FC Ommen alleen maar bergafwaarts. We creëerden zelf weinig kansen en waren veel in de verdediging. Gelukkig maakten WVF hun kansen ook niet af en stond het nog 1-0 bij rust. In de rust werd er veel gediscussieerd, uiteindelijk kwamen we vervolgens met iets anders omtrent hoe en wat we gaan spelen. We kregen weer iets meer motivatie en zouden moeten knallen in de tweede helft. Helaas lieten we alleen maar het tegendeel zien, we waren heel erg slordig en ongelukkig in de passing. Daarnaast creëerden we ook weinig tot geen kansen. Helaas voor ons maakten WVF hun kansen nu wel af en werd het al snel  6-0. Na dit drama was er toch nog een klein lichtpuntje. Door een diepte bal van ruben werd tim weggestuurd en die maakte de 6-1. De wedstrijd was kort daarna ook afgelopen.