De kop is eraf! - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De kop is eraf!

De kop is eraf!

FC Ommen 4

6 - 1

De Zweef 3 Zat.

Niel Koggel (schot)
onbekend (kopbal)

Competitie

4e klasse 12

Datum

24 september 2022 14:30

Scheidsrechter

L. Zandman

Accommodatie

Sportpark Westbroek
Sportlaan 2
7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Fc Ommen 4: Een team met oud-talenten, ervaren recreatievoetballers en jonge honden!

Na een ongeslagen poulefase voor de beker (sympathieke jongens van Wijthmen 2) mochten de mannen van Lars Zandman vandaag aandraven voor de eerste competitiewedstrijd.

De eerste competitiewedstrijd was er een van kijken waar we staan. Doen we mee, kunnen we partij bieden in de 4e klasse? Het antwoord is een volmondig ja!
In de eerste helft werd de wedstrijd al beslist. Doelpunten van Deuten(2), Koggel(blijkbaar linksbenig, Hendry) en Legebeke betekenden een comfortable 4-0 ruststand. Een samenvatting van de eerste helft: Prima combinatievoetbal en een degelijke verdediging.
De tweede helft namen de mannen van Zandman iets gas terug, wat er voor zorgde dat de Zweef direct na rust hun eerste treffer kon aantekenen. Deuten (man van de wedstrijd en nu aan het genieten van een welverdiende bbq) was het hier niet mee eens en bracht het verschil direct terug tot vier doelpunten. Uiteindelijk werd het nog 6-1 na een prima goal van de Groot.

De verslaggever va ndienst wil onze eigen mental coach (tevens speler) Hendry nog even bedanken voor alle energie die hij gedurende de voorbereiding in onze spits Niel heeft gestoken. Dit heeft vandaag absoluut vruchten afgeworpen.(In de wandelgang is opgevangen dat Hendry zich nu bezig gaat houden met de wedstrijdopvatting van Harm Jan, dit belooft veel goeds)

Volgende week spelen we uit tegen de ex-club van de beste speler van Fcommen, tevens speler van het vierde: Patrick Meier… komt dat zien. (1 oktober, 12:50 uur: Hardenberg’85 4 – F.C. Ommen 4)

Ps: wij hopen dat Nick ‘de blanke Kanté, de witte stift, de stofzuiger’ Zandman zich snel weer bij ons kan aansluiten na zijn akelige blessure opgelopen tijdens het beker duel tegen Wijthmen.

Ps2: Otto, heeft Hardenberg’85 al gebeld? (onder tussen is er contact geweest, het antwoord is bekend)

Ps3: John succes in Dedemsvaart vanavond.

Opstelling: Soepenberg, Otten, Ningbers, Tip, Volkerink, Legebeke, Deuten, Daman K., van der Veen, Koggel, Makkinga. (Bank: Seine, Schuurman, de Groot, Daman N.)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!