Knappersveldweg 1 B
7776PA
SLAGHAREN
tel. 0523-682220

Op 28 februari begint Fc Ommen 2 weer aan de eerste competitie wedstrijd van de tweede seizoenshelft. Ommen begint weer met een schone lei en nieuwe tegenstanders in deze nieuwe competitie helft met iedereen op 0 punten,
De eerste wedstrijd wordt uit gespeeld tegen SC Lutten 2. Lutten begint met de aftrap en probeert gelijk de linksbuiten te zoeken met een lange bal maar Ommen heeft deze situatie goed onder controle en verdedigt de bal rustig uit en voetbalt rustig verder. Het eerste kwartier voetbalt Ommen rustig onder de druk uit en zet zelf hoge druk bij balverlies. Maar na 20 minuten krijgt Tom de bal van daan in het centrum en heeft alle tijd om de bal in de kruising te plaatsen. Ommen 0-1. Ommen heeft de rest van de eerste helft nog genoeg kansen uit corners en aanvallen maar de 0-2 valt nog niet.

Rust
Wissels leon en Milan eraf voor Noa en wisse, Noa op 10 met puma naar de spits en Wisse op 3 en Daan naar rechts back.

De tweede helft is weer van start en Ommen heeft aftrap. Beide teams gaan er weer voor om de doelpunten te maken. Van beide kanten zijn er kansen maar Emmen heeft wel meer grip op de wedstrijd. In de 60e minuut krijgt puma de bal en creëert een penalty voor Ommen waarbij een speler van Lutten eraf moet met een blessure. Noa plaatst de penalty zorgvuldig in de hoek 0-2 Ommen. Lutten lijkt de moed te verliezen na dit doelpunt en Ommen blijft constant hoog druk zetten tegen de 10 man van Lutten. In de 78e minuut valt de 0-3 met een schot van de 16 door Stein na het goed druk zetten van Ommen. Een paar minuten later in de 82e minuut maakt Ommen nog de 0-4 door een eigen goal van Lutten met een assist van Stein na een goeie voorzet. Leon V kust nog even de paal met een goed schot van de 16 maar jammergenoeg rolt de bal er niet in. Beide teams beginnen moe te worden en er vallen niet veel kansen meer en de wedstrijd eindigt 0-4 voor Ommen. Een goed begin voor Ommen in de competitie van 2023.