7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Vandaag stond de wedstrijd tegen Hellendoorn op de planning. Deze keer speelden wij thuis. De eerste helft gebeurde er niet heel veel. In de 30
ste minuut viel het eerste doelpunt, helaas voor Hellendoorn. We gingen met achterstand de rust in. We hebben een aantal kansen gehad. En in de 60ste minuut viel eindelijk de gelijkmaker door Leah. Het stond toen 1-1, dat bleef ook de eindstand. Gelukkig dus toch nog een puntje meegepakt.

We staan nu 4e in de competitie. Hopelijk winnen we de volgende wedstrijd uit tegen Bergentheim. Maar eerst nog een oefenwedstrijd tegen HHC Hardenberg. Het wordt een pittige tegenstander. Dus extra ons best doen.

Na de wedstrijd hadden we het afscheid van Carlijn T & Silke. We vonden het erg gezellig met jullie in het team!