4 - 1

VV Den Ham JO19-1

17 juni 2023 10:00

Oefenwedstrijd zaterdag 17 juni

We beginnen vandaag de wedstrijd om 10 uur thuis tegen Den Ham. I.v.m het warme weer is dit wel fijn. Na wat kansen over en weer komt Jesse er door langs de zijkant  en wordt onderuit gehaald. En krijgen we een vrije trap die helaas niet wordt benut. Na een goeie actie van Merijn schiet hij de 1-0 de kruising in. Even later geeft Koen de bal voor en Dylan kopt de 2-0 binnen. Via een diepe bal van achteruit komt Koen langs de keeper en kan de 3-0 maken. Net voor rust krijgt Den Ham nog een vrije trap maar zonder resultaat.

De 2e helft begint met wat kleine kansjes. Wilco maakt een mooie actie en word onderuit gehaald op randje zestien. De vrije trap wordt genomen, de keeper houdt in eerste instantie tegen maar dan kan  Koen de 4-0 toch binnen tikken. Den ham krijgt nog een  vrije trap en deze wordt goed binnengeschoten.  De wedstrijd eindigt in 4-1.