HHC Hardenberg 3

Mannen beker reserve poulefase Groep 1 26

19 september 2023 20:00

Anoniem

In een opwindende bekerwedstrijd tussen FC Ommen 2 en HHC 3, met een eindstand van 8-4, gebeurde er iets opmerkelijks. FC Ommen, begon de wedstrijd met een zeer sterke start. Op het middenveld werd er veel gecombineerd en waardoor wij veel kansen kregen. Daarnaast gaven we ook weinig kansen weg. We scoorden in de 3e(Milan Pierik), 11e(Marvin Veerman), 26e(Milan Pierik) en 30e(Jorian Geertsma)minuut. Echter, in de 5e en 34e minuut maakten we per ongeluk een eigen doelpunt, waardoor HHC op het scorebord kwam. Na een sterkte eerste helft en een aantal goede goals van FC Ommen konden wij de rust in gaan met een 4-2voorsprong.

In de tweede helft ging ons offensief door, met doelpunten in de 46e(Julian logtenberg), 64e(Marvin Veerman), 70e( Marvin Veerman) en 73e (Stein Leuninge) minuut. Helaas maakten we nog een ongelukkig eigendoelpunt in de 53e minuut, waardoor HHC hun totale doelpunten kon opvoeren. In de 86e minuut scoorde HHC hun eerste echte doelpunt na een knappe goal.

Ondanks de eigen doelpunten slaagden we erin om de wedstrijd met een overtuigende overwinning van 8-4 af te sluiten. Het was een spannende en enerverende wedstrijd tussen FC Ommen en HHC. En FC Ommen gaat door in de beker!