Hoofdklasse D

6 november 2021 12:30

J.M.L. Procee

Onbekend

Beide teams beginnen fel aan de wedstrijd maar Ommen net iets feller en gaat gelijk in de aanval. Tim legt goed breed op Cas maar schiet rakelings over. In de 8e minuut wordt goed druk gezet, Jorn veroverd de bal op rand zestien en schiet de bal binnen, 1-0 Ommen. Beide teams gaan gewoon door met het fanatieke spel en Jorn stuurt Sem Puma goed weg Sem Puma schiet maar de keeper red nipt. Tim houdt de bal binnen, stuurt Yassar weg maakt goeie actie, geeft op punt zestien op Puma, keeper red. In de 20e minuut speelt Daan een breedte bal in de voeten van de spits van SVZW die hem over Bjorn tikt het goal in, de stand wordt dus 1-1. Wesley wordt door een blessure gewisseld met Tijn die naar links back gaat en Thomas komt naar het centrum. Daan komt goed op, krijgt bal mee diepte in en geeft goed voor helaas geen goal. In de 38e minuut wordt de spits van de tegenstander ingespeeld die wegdraait en handig de bal over de keeper heen schiet, 1-2 voor SVZW. In de laatste minuten van de 1e helft komt SVZW steeds hoger op de helft van Ommen te staan en er wordt dan ook nog in de 45e minuut gescoord door een actie van SVZW, 1-3. Maar dan in de extra tijd van de eerste helft maakt Jorn een goede actie op de achterlijn en geeft voor op Yassar die de 2-3 voor rust maakt.

2e helft

De 2e helft begint weer sterk aan beide kanten van het veld, de teams gaan dus redelijk gelijk op. Goede actie van Yassar, Tim en Jorn alleen zonder resultaat. Sem Puma krijgt de bal en schiet, keeper red, Tim heeft nog de rebound maar staat buitenspel. In de 58e minuut gaat Yassar diep en speelt op de achterlijn de keeper uit en geeft voor op Cas die hem op magische wijze binnen tikt, 3-3. Ommen gaat met volle moed door en in de 61e minuut krijgt Tim de bal op de punt zestien en schiet met zijn linkerbeen over de keeper, 4-3. Even later moet Daan van het veld met een bloedneus en loopt de spanning dus weer op bij de verdediging van Ommen omdat SVZW nu met volle kracht naar voren gaat. Er worden hier en daar wat kansen gecreëerd maar zonder succes. In de 78e minuut wordt er een overtreding gemaakt door SVZW in het 16 meter gebied maar de Penalty word niet gegeven. Wel wordt er een vrije trap gegeven die gaat naar 2e paal en Cas kopt naast. Beide teams beginnen moe te worden en lopen op hun laatste lootjes maar dan in de extra tijd nog even een heerlijke actie van Cas die de 5-3 maakt. Dit is daarentegen ook de eindstand en Ommen pakt 3 punten op thuisgrond.